torstai 31. lokakuuta 2013

Väriä pöksyissä

Tänään oli aamusta saakka tosi menkkainen olo, ja myöhemmin päivällä huomasin värillistä valkovuotoa alushousuissa. Eli kuukautisia edeltävä tiputteluvuoto siis alkoi. Jotenkin itse ehdin jo asennoitua tähän, ja mies otti asian jopa raskaammin kuin minä, joka oli vähän outoa. Meidän taloudessa kun minä olen se kovempi vauvakuumeilija, mutta näköjään tämä tauti on myös tarttuvaa sorttia. Vauvakuumeen tarttuvuudesta puheenollen myös toinen näistä lapsetonta tulevaisuutta suunnittelemista ystävistäni kertoi ehkä sittenkin haluavansa lapsen sitten joskus. Tuntui hyvältä kuulla, etten olekaan porukan ainoa lisääntymistä suunnitteleva. Hän tuskin alkaa yrittämään lastentekoa ihan heti, mutta hyvä tietää, että on edes joku, jolle voin puhua vauvakuumeesta ilman, että vastaukseksi saan katsella lasittuneita silmiä ja poissaolevaa katsetta.

Mielialani on nyt ihan hyvä, täytyy vaan asennoitua kohti seuraavaa kiertoa. Join ekan lasin sitä greippimehuakin nyt. Olen aina tykännyt verigreipeistä, mutta jotenkin tuo greippimehu ei ollut kyllä yhtä raikasta ja hyvänmakuista. Mietinkin, että voikohan greippimehun korvata tuoreilla verigreipeillä? Verigreippihän ei ole yhtä tymäkkää kuin tavallinen greippi, joten enpä tiedä. Toinen vaihtoehto olisi tietysti toisen merkin kokeileminen, mutta meidän lähi-Prismasta en kyllä löytänyt muuta kuin Rybb&Deckersin greippimehua. Ehkä kuitenkin kestän tuota mehukuuria ainakin yhden kuukauden. Senhän näkee sitten, onko sillä mitään vaikutusta noihin limoihin.

Tästä postauksesta tuli nyt tällainen sekametelisoppa, mutta ajattelin nyt vähän kertoilla misä täällä mennään. Nyt viikonloppuna meillä on tiedossa yhdet halloweenbileet ja sain vihdoin aikaiseksi varattua kirppispöydänkin, joten sinne pitäisi viedä kamoja huomenna. Jee! Mulla on myös vähän tiedossa sumplimista noissa opintojen lopettamisissa, ja ajattelin kirjoittaa niistä ja gradusta jonkun postauksen tässä lähitulevaisuudessa myös.

Mahtavaa torstai- iltaa ja perjantaipäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti