tiistai 8. lokakuuta 2013

Yritysfaktoja

Ajattelin tässä hieman avata meidän tilannetta tämän raskauden yrityksen suhteen tarkemmin. Minä olen siis 27-vuotias, mies on vuoden vanhempi. Olemme olleet yhdessä nyt 10 vuotta, joista naimisissa 2. Tähän 10 vuoteen on ehtinyt mahtua paljon ylämäkiä ja alamäkiä, mutta uskaltaisin sanoa, että olemme kaiken kokemamme ansioista hitsautuneet hyvin yhtenäiseksi tiimiksi. Vauvakuume on ollut alituinen seuralaiseni jo useamman vuoden ajan välillä voimakkaammin, välillä enemmän taka-alalla. Mies on ollut hitaammin lämpiävää sorttia, mutta olen ollut suorastaan yllättynyt siitä, kuinka "ehkä sitten joskus" on vaihtunut oikeesti innokkaaseen odottamiseen. Nykyään mies jo hymyilee vieraille lapsille, ja ottaa lapsiasiat ihan itsekin puheeksi.

Viimeisen e-pillerin otin jo 2.9.2013, ja nyt siis meneillään ekat luomumenkat. Tuo välissä oleva jakso mentiin perinteisellä coitus interruptuksella, eli keskeytetyllä yhdynnällä. Miksi, saattaa joku nyt kysyä. Tähän on syynä rakkaan ystäväni häät, joka sattuu olemaan ensi vuoden kesäkuun puolessa välissä. Jos olisin tullut tuosta ensimmäisestä kierrosta raskaaksi, olisi laskettu aikani kuukautiskierron mukaan osunut häistä seuraavalle päivälle. Koska olen ystäväni häissä kaasona, haluaisin kuitenkin olla silloin toimintakunnossa, enkä esim. synnytyslaitoksella tai viimeisillään olevan liikuntakyvyttömän valaan tilassa. Siispä siirsimme aloitusta kuukaudella. Eihän näistä raskauksista koskaan tiedä, mutta ainakin mahdollisuudet sille, että pääsen nauttimaan noista juhlista, ovat huomattavasti paremmat.

Yritin jo viime kierrossa bongata ovista, ja uskonkin havainneeni jotain ovisliman tyylistä n. puolessa välissä kiertoa. Mutta nyt siis pitää malttaa odottaa nämä menkat loppuun, vaikka tuntuu siltä, että ei millään malttaisi odottaa. Mulla on sellaiset tuntemukset, että tulevien yrityskiertojen piinapäivät tulevat todella olemaan nimensä veroiset. :D Ai niin, annoin teille ekassa postauksessa virheellistä tietoa. Kierto ei tosiaan alkanutkaan silloin, vaikka ekasta punaisesta tuhrusta näin päättelinkin. Olin unohtanut, että luonnollisessa kuukautiskierrossa kärsin aina alkuunsa parin päivän tiputteluvuodosta, toisin kuin pillereiden kanssa. Varsinainen kuukautisvuoto alkoi siis viime sunnuntaina, eli nyt on yk1 kp3.

2 kommenttia:

  1. Hyppäsin mukaan lukemaan blogiasi! :) Meillähän oli myös tilanne niin, että jos en olisi nyt edellisestä kierrosta plussannut, niin olisimme varmaan siirtäneet yritystä pikkusen. Meillä on myös ystävien häät tulossa ja meillä molemmilla kunniatehtävät. Nythän, jos tämä raskaus vain ei mene kesken, niin LA on 17.6 ja häät ovat heinäkuun lopulla. Pikkuinen nyytti "kainalossa" siis menee ne juhlat. Toivottavasti pystyn olemaan edes hiukan apuna vaikka tuore äiti tuolloin olenkin.

    ONNEA yritykseen! :)

    VastaaPoista
  2. Mullekin tärkeintä on se, että pääsee olemaan paikalla, ja uskon, että ystäväni ymmärtää etten ihan kaikkein raskaimpia juttuja pysty tekemään sitten jos siihen mennessä olen raskautunut. Ja onnea sinulle raskautumisesta, toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsette tuoreen perheenjäsenen kanssa juhlimaan sitten kesäkuussa! :)

    VastaaPoista