tiistai 22. lokakuuta 2013

Tilannekatsaus

Blogaan nyt vaan pikaisesti ennen töihinlähtöä tästä yrityksen etenemisestä. Nythän on siis yk1 kp 17. Ovulaatio oli viime viikonloppuna (näin ainakin olettaisin), ja saatiin se kohtalaisen hyvin käytettyä hyväksi. Nyt sitten vaan jännätään kuinka kävi. Luin jostain, että ekoja oireita on alkanut tulemaan ihmisille n. viikko hedelmöittymisestä, joten kohta minäkin varmaan luulotautisena kuvittelen kaiken maailman oireet, mutta vielä olo on ollut ihan tyyni. Tissit, tai tarkemmin sanottuna nännit ovat hieman kipeet, mutta niin ne olivat viime kierrossakin oviksen jälkeen.

Ostin tänään vihdoin foolihappoa ja sitä greippimehua varastoon. Aion nyt ruveta juomaan sitä sitten ensi kierrosta. Musta greippimehu on ihan hyvän makuista, ja mietin, että eihän sen juominen mitään haittaakaan tee, eli voisin hyvin kokeilla sitä jo nyt, josko se toisi jotain selvyyttä noihin ovulaatiolimoihin. Nytkin ovulaation tunnistin lähinnä kasvaneista haluista ja seksin aikana lisääntyneestä liukkaudesta, mutta noin muuten valkovuotoni ei kyllä muistuttanut raakaa kananmunanvalkuaista, kuten sen ovulaation aikaan pitäisi muistuttaa.

Mieliala on kuitenkin ylhäällä, ja jännityksellä odotan pyhäinpäivää. Silloin on nimittäin minulla tiedossa yhdet halloweenbileet, ja jos kuukautiset eivät siihen mennessä ole alkaneet, niin testaan silloin, että tiedän voinko juoda alkoholia noissa pippaloissa vai en. Jännää!

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi luulotautinen! Itse olin myös joka käänteessä varma, että kaikki oireet olivat vain luulotautia. Ei oikein haluaisi uskoa niitä todeksi, ettei tarvitse pettyä. Sitten toisaalta halusi raskautta niin kovasti, että halusi niitä oireita. ;)

    VastaaPoista
  2. Toi on niin totta! Itse yritän olla ajattelematta niitä oireita (niin kuin se muka onnistuisi) ja päätän testata vasta sitten testipäivänä vaikka millaisia oireita tulis. Saa vaan nähdä kuinka onnistun tässä sitten. :D

    VastaaPoista