sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikonlopun yhteenveto

Tämän viikonlopun tunnelmiin on kuulunut riehakasta juhlamieltä, epävarmuutta ja pientä pettymystäkin. Aika laidasta laitaan on menty siis. Kuten kerroin, torstaina havaitsin tuhruvuotoa, ja ajattelin menkkojen pian kolkuttelevan ovea. Suureksi ihmeekseni minkäänlaista vuotoa ei enää perjantaina kuitenkaan ollut. Jäin hieman ihmettelemään tätä, ja sattumalta luin netistä yhdeltä keskustelupalstalta juuri naisesta, joka oli tehnyt plussatestin tällaisen valemenkkavaroituksen jälkeen. Tunnelmat olivat siis erittäin epävarmat perjantaina. Muutenhan tällä epävarmuudella ei olisi ollut mitään merkitystä, mutta kuten jo aiemmin mainitsin, meillä oli tiedossa Halloween-bileet lauantaina. Halusin saada asiasta varmuuden, jotta tiedän, miten suhtautuisin tarjolla olevaan booliin. Olen lukenut useastakin paikasta, että ennen  raskausviikkoa kuusi äidin ja vauvan verenkierrot eivät ole vielä yhdistyneet, joten alkoholista ei pitäisi olla mitään haittaa. Mutta silti. Miksi asettaa itseään epävarmaan asemaan, jos asiasta voi saada varmuuden?

Siispä, kun lauantain puoleen päivään mennessä menkat eivät ilmoitelleet itsestää, käväisin hakemassa päivystävästä apteekista testin. Olin pidätellyt jo viisi tuntia, joten menin heti apteekista tultuani tekemään testiä vessaan. Ja mitä havaitsinkaan? No ne menkat tietenkin! Onneksi en ehtinyt avaamaan testiä, joten se jää nyt odottamaan seuraavaa kertaa. Mutta kieltämättä hieman harmittaa, kun ehti jo pikkuisen toiveet nousemaan tuossa sekaannuksessa. Lähetänkin nyt hartaan toiveen elimistölleni: ala toimia ennustettavasti, PLEASE!

No, mehän lähdimme kuitenkin tuon episodin jälkeen juhlimaan, ja siellä oli todella kivaa, ja mukavaa muutenkin saada ajatukset ihan muualle menkkojen alettua. Tämä päivä onkin sitten mennyt erittäin laiskasti, vaikka varsinaista krapulaa en olekaan potenut. Laitan tähän loppuun vielä kuvan hyytävästä luukaulakorusta, jonka tein Halloween-juhliin itselleni.


Mahtavaa ensiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Löysin vasta nyt blogisi :) Jäänkin seurailemaan! Tsemppiä yritykseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva saada uusia lukijoita! Tsemppiä itsellesikin, sitä kyllä tarvitaan näissä hommissa. :)

      Poista