keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Things I love: Mammablogit

Noniin. Kuten lupasin, ajattelin hieman mainostaa blogeja, jotka kuuluvat lempparilukemistooni. Tässä esittelen viisi suosikkeihiini kuuluvaa mammablogia, ja tulevaisuudessa tulen tekemään samanlaisen postauksen myös vielä vauvaa yrittävien blogeista. Joten tässä hieman lukuvinkkejä teille, ketkä kaipaatte hyviä blogeja lukulistoillenne:

Heart pumps diesel
Sofia kirjoittaa arjestaan toukokuussa syntyneen Shirin ja miehensä Nicon kanssa harvinaisen terävästi. Sofia myös kirjoittaa paljon mielipiteistään ja myös muusta kuin vauva-arjesta. Tämä blogi ei juurikaan sisällä tuote-/yhteistyöpostauksia, joka on mielestäni vaan plussaa.

Rouva Skinny & Kopla
Jemmin blogissa seikkailee Vaahtis, 2 vee ja vielä äitinsä masussa viihtyvä Vanilla. Jemmin kirjoitustyyli on superhauska, ja jäin koukkuun tähän blogiin heti ensilukemalta. Tässä blogissa ei myöskään säästellä mielipiteiden kanssa, joita on aina mukava lukea, vaikken kaikista samaa mieltä olisikaan.Mutsis on.
Mutsis on. ei varmaan kaipaa paljon esittelyä. Kyseessä on yksi suomen suosituimmista mammablogeista, jota kirjoittaa Emilia. Emilian elämää sulostuttaa kaksi lasta, Ava ja Noah-Michel. Blogi sisältää asiaa mm. lapsiarjesta, kauneudesta ja mielipiteistä. Jos katsotte Erilaisia äitejä, Emilian voi nähdä myös siellä ensi maanantaina 11.11.Sydämelle jonka jaat
Tässä ehkä hieman tuntemattomampi blogi, joka on kuitenkin vienyt sydämeni totaalisesti. Kirjoittaja Nanna on juuri saanut ensimmäisen lapsensa, ja kirjoittaa todella mukavasti omasta arjestaan vauvan kanssa.

Kahden viivan kansalainen
Kahden viivan kansalaisella on jo yksi lapsi, ja toista pukkaa piakkoin. Pidän tämän Emännäksi itseään tituleeraavan kirjoittajan hieman sarkastisesta tyylistä kovasti. Kirjoittajan akateeminen tausta myös helpottaa minun samaistumistani hänen tilanteeseensa ja blogiinsa.

Tässä nämä nyt ovat. Esittelemättä jäi myös moni muu blogi, kuten Pieces of Miracles, But I'm a human, not a sandwich, Haaveissa oma pieni. Kyllä näitä riittää (lukulistani alkaa jo olla huomattavan pitkä..). Jatkakaamme blogien esittelyä myöhemmin.

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva esittely, kiitos tästä :) En ollut näihin tutustunut aiemmin, joten mielenkiinnolla lähden näitä lukemaan ja katsomaan miten kolahtavat omalle kohdalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen näitä löytänyt itseä miellyttäviä blogeja lähinnä blogista toiseen surffailemalla, joten ajattelin, että olis ihan kiva antaa omille lukijoille hieman vinkkejä. Josko nämä olisivat hyviä myös lukijoideni mielestä.

   Poista
 2. Ihanasti kirjoitettu, kiitos esittelystä! :)

  VastaaPoista