maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivän viikonloppu

 Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, tämä viikonloppu on mennyt monenmoista puuhatessa, ja blogi on joutunut paitsioon. Mutta korjataan asia tänään tuplapostauksen muodossa.

Perjantai-iltana siivoilin ja sain viimein aikaseksi käydä ikuisuusprojektini, eli viinakaappimme kimppuun. Viinakaappimme on Ikeasta ostettu puolikas Billy-kirjahylly lasiovilla. Olen halunnut laittaa lasiovien väliin jotakin, ja Pinterestistä sain idean printata vanhoja viinamainoksia ja tehdä niistä oveen kollaasin. Ongelmana oli vain printteri, jota meillä ei ollut. Noh, printterin saimme minun vanhemmiltamme pari viikkoa sitten, kun printterittömyytemme tuli puheeksi, ja isä muisti heidän kaupanpäällisenä saamansa täysin käyttämättömän printterin, jonka me sitten veimme heidän nurkistaan pois. Win-win-tilanne siis!

Sainkin sitten viime viikolla printattua haluamani kuvat, ja perjantaina laitoin ne vihdoin oven lasin taakse. Lopullisen tuloksen voitte nähdä tässä:
Tuo toinen ovi pitäisi koristella vielä samalla tavoin, mutta ehkä vanhoilla sotapropagandamainoksilla, koska meiltä pari sellaista löytyy jo ihan omasta takaa. Ja vielä teille ketkä saatatte paheksua tuota viinakaappia lasta yrittävällä pariskunnalla: Emme ole alkoholisteja, tai muutenkaan kännää kovin usein. Tykkäämme kuitenkin juoda cocktaileja silloin tällöin ja mieheni harrastaa mallasviskejä, joten alkoholijuomia ja niille tarkoitettuja laseja on päässyt kertymään, ja on kätsyä kun niille on oma paikkansa.

Enivei, printteri inspiroi minua perjantain-iltana myös isänpäivä-askarteluissa, ja pyöräytin iskälleni ja appiukolle kortit valmiista pohjista ja printterin tuotoksista. Lauantai-päivä menikin sitten minulle rakkaan harrastuksen parissa. En sitä viitsi tässä sen enempää mainostaa, koska ko. harrastus on kohtalaisen harvinaista täällä Suomessa, mutta lauantaina oli siis minulla kisat kyseisen harrastuksen tiimoilta, ja kisojen päätettyä lähdimme appivanhemmilleni saunomaan ja valmistautumaan isänpäivän viettoon. Tässä vaiheessa tajusin, että olin kyllä ottanut mukaan kamerani, mutta muistikortti oli jäänyt kiinni koneeseeni. Joten nyt ei ole tarjolla kuvia isänpäiväkorteistani tai muustakaan isänpäivämeiningistä. Kävimme siis syömässä minun vanhemmillani, ja pääsin taas näkemään myös harvemmin tapaamiani puolisisaruksiani.

Sunnuntai-ilta menikin sitten kotona Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parissa. Katsastin myös Kolme muskettisoturia-leffan, jota en kyllä voi suositella kenellekään. Olen lukenut ko. kirjan, ja se on kyllä niin paljon parempi, että leffan katsominen aiheutti ajoittain suorastaan kammottavia myötähäpeän tunteita.

Nyt mennään kuitenkin kohti uutta viikkoa ja toivottavasti järkevämpiä postauksia (tästä tuli nyt tällainen sillisalaatti!)

Ps. Tällä viikolla pitäisi olla ns. hedelmälliset päivät, joten kohta pääsee taas jännittämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti