tiistai 7. tammikuuta 2014

Tätä fiilistä ei voi sanoin kuvata!

Nimittäin sitä, kun näkee testiin piirtyvän yhden viivan sijasta kaksi. Minä olen siis raskaana!!! Ah, tuntuipa hyvältä kertoa edes jollekin muulle kuin omalle miehelle, vaikka yleisönä näin blogin välityksellä onkin vaan mulle tuntemattomia ihmisiä. Tein testin tänä aamuna, ja olen vaan lähinnä hyppinyt ilosta pitkin kämppää koko aamun. Testin teon aikana lähinnä itkin ja tärisin, kun tajusin mitä testiin on piirtymässä. Mutta siis, kuinka tähän päädyttiin?

Aloitetaanpa ihan alusta. Tämä kierto alkoi siis 2.12. ihan normaaleilla kuukautisilla. Kp 12 olin huomaavinani ovislimat, ja pidin hyvin varmana, että tässä oli nyt tämän kierron tärppipäivä. Ovis hyödynnettiin, mutta vasta illalla. Hieman kuitenkin ihmettelin sitä, että tissit eivät tulleet lainkaan kipeäksi seuraavana päivänä, kuten yleensä aina ennen ovat tulleet oviksen jälkeen. Tästä viikko eteenpäin oli ihan normaalia, mutta sitten 22.12. tunsin itseni yllättävän himokkaaksi, ja päädyimmekin pupuilemaan makkarissa oikein urakalla. En kuitenkaan ajatellut tästä mitään, sillä olinhan bongannut oviksen jo reilua viikkoa aiemmin. Tästä seuraavana päivänä rintani kuitenkin tulivat kipeiksi ja alavatsani oli hieman jomottava läpi joulun pyhien. Tässä vaiheessa innostuin, sillä pidin täitä selkeinä raskausoireina. Innoissani tein testin jo perjantaina 27.12, jolloin se näyttikin negaa. Kiertopäivien mukaan tein testin hieman liian aikaisin (kp 26), mutta ajattelin, että dpo olisi tuolloin 14 ja testin tulisi näyttää siinä vaiheessa jo suhteellisen varma tulos. Siispä päättelin, että ovis ei ollutkaan tuolloin 13.12. kuten olin kuvitellut, vaan luultavammin tuolloin viikkoa myöhemmin.

Varmistin negatuloksen vielä uuden vuoden juhlien vuoksi 31.12, sillä silloin kuukautisten olisi pitänyt alkaa normaalin kiertoni mukaan. Päätin tässä vaiheessa, että testaan vielä viikon päästä, jos kuukautisia ei vielä siinäkään vaiheessa ole tullut. Menkkoja ei kuitenkaan kuulunut uuden vuoden jälkeenkään. 4.1. mulla meni vatsa sekaisin hyvin samaan tapaa kuin joskus ennen kuukautisia. Tästä päättelin, että nyt ne menkat tulevat. Kuukautisen eivät tulleetkaan, ja vatsan sekaisuus jatkui vaan. Alavatsaa nipisteli ja kouri, mutta sehän liittyy helposti myös tuohon vatsan sekaisuuteen ja ilmakkuuteenkin Sitten aloin yhdistelemään lankoja, ja tämä tiistain testipäivä alkoi hieman jännittämään, koska nyt olin taas aika varma siitä, että tärppi on käynyt. Ja niinhän siinä sitten kävikin.

Voin sanoa, että olen nukkunut viime yönä yhteensä 3 tuntia, ja loppuajan lukenut kirjaa ja koittanut saada ajan kulumaan, jotta virtsa ehtii olla mahdollisimman pitkään rakossa. Kuudelta en enää malttanut, vaan tein testin, ja loppu onkin sitten tiedossa. Miehen ensireaktio oli hieman pöllämystynyt, sillä minun oli pakko herättää hänet ennen kelloa, kun en malttanut odottaa hyvien uutisten kertomista! Kirjoitan vielä lisää fiiliksistäni tähän plussaan liittyen toisessa postauksessa, sillä tästä tuli nyt tällainen plussakierron kuvaus. Loppuun laitan vielä kuva plussasta. Tämä testi on siis tehty kp 37 ja dpo 16.


19 kommenttia:

 1. Oiiii <3 Onnea onnea! Kuinka ihana uutinen!! Nyt vain sitten ihanaa raskausaikaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy tosiaan toivoa, että raskaus kestää loppuun asti, eikä ole ihan älyttömän rankka. :)

   Poista
 2. Voi onneksi olkoon ihan tuhannesti <3 Hieno plussa on! :)

  Tiedän tuon hienon tunteen plussatestin jälkeen, se on ainutlaatuista.

  Ihana päästä seuraamaan teijän odotusta, onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon onnitteluista! Tuossa plussatilanteessa vilisi kyllä niin monet ajatukset päässä, että sitä on kyllä vaikea verrata mihinkään muuhun juttuun noin tuntemusten tasolla.

   Poista
 3. ihanaa ihanaa, onnea mielettömästi!! <3

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea! :) Se on mieletön tunne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä totta, että vaikka kuinka on ennakkoaavistuksia, niin kyllähän se raskauden varmistuminen vetää aina jalat alta.

   Poista
 5. VOI! Ihan mielettömän paljon onnea, upeaa! <3 <3 Nyt paljon vauvaliimaa ja tarrasukkia, olkoon matkanne pitkä ja onnellinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivotaan tosiaan, että tämä uusi tulokas viihtyy kohdussa sen 9 kk, eikä mitään pahaa tapahdu. <3

   Poista
 6. Sydämelliset onnittelut! Tuota tunnetta en itse ole kokenut, voin vaan kuvitella! Kunpa itsekin pääsisin sen vielä kokemaan (: Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti sinäkin pääset pian kokemaan odotusonnea. <3

   Poista
 7. Paljon, paljon onnea :) Muistan noi omat kaks viivaani kun piti useemman kerran kattoo kun ei kerrasta uskonut, ja nyt mun viivojen tulos täyttää kohta jo vuoden <3

  Ihanaa raskausaikaa sulle ja toivottavasti kaikki menee hyvin, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Toivottavasti minunkin viivani tuottavat tulosta sitten 9 kuukauden kuluttua. :)

   Poista
 8. Ooh! Onnea. Muistan ton tunteen, kun ekan kerran plussas. Se oli ihan mieletöntä. Ja sulla on tosi vahva viiva, toisin kuin itselläni... Aina vaan haalea.

  VastaaPoista