perjantai 10. tammikuuta 2014

Neuvolan varaaminen

Osoittautui, että täällä meidän kaupungissamme neuvolan ajanvaraaminen ei ole mikään piece of cake. Tai ainakaan mulle ei näin ollut. Ensin kävin kaupungin nettisivuilla tarkastamassa, mihin neuvolaan kuulun. Kuten oletinkin, päädyin kaupunginosan mukaan tähän lähineuvolaan. Soitin sinne, mutta he taas sanoivat, että asun juuri sillä rajalla, että kuulunkin erään toisen, kauempana olevan neuvolan alueeseen. No, eipä siinä mitään. Katsoin sitten netistä, koska tänne toiseen neuvolaan tulee soittaa, ja soitin. Valitettavasti sain vastaani vain puhelinvastaajan, joka kertoi, että olin soittanut väärään aikaan. Soittoaika onkin klo 11-11.30. Noh, ei siinä mitään, seuraavana päivänä olinkin töissä tuohon aikaan, joten soittaminen ei onnistunut, mutta tänään otin sitten kännykän kauniiseen käteen klo 11, ja aloin soittaa. Tuuttasi varattua. Soitin hetken päästä uudelleen. Tuuttasi taas varattua. Tätä jatkui varmaan 5-6 kertaa, ja ehdin jo huolestua, pääsenkö läpi niin, että saisin varattua ajan ollenkaan. Onneksi sitten muutamaa minuuttia ennen puhelinajan loppua pääsin läpi, ja sain varattua ajan.

Mulla on siis ensimmäinen neuvola 4.2. ja nt-ultra on 28.2. Huikeeta! Jotenkin nyt on sellainen olo, kuin olisi jotenkin varmemmin ja "virallisemmin" raskaana, kun on neuvolaan otettu yhteyttä. Harmi vaan, että keskenmenon riskiä tämä neuvolaan soittaminen ei vähennä pätkän vertaa, joten tuonne helmikuun loppuun täytyy nyt elää epävarmuudessa. Neuvolan täti oli sitä mieltä, että mulla olis nyt menossa rv 5+4, vaikka omien laskujen mukaan nyt olisi 4+5. Mutta hän laskikin tuon lasketun ajan kuukautisten alusta, kun itse olen laskenut sen hedelmöityspäivän mukaan. Aion nyt kuitenkin elää tuon neuvolan laskurin mukaan (koska se kuulostaa kivemmalta), mutta veikkaan, että tuo LA korjaantuu sitten viimeistään nt-ultrassa vähän lähemmäs omia laskelmiani.

Pahoinvointi on nyt ollut vähän kausittaista. Eilinen työpäivä meni hienosti, mutta tänään aamulla on taas ollut hieman kuvotusta. Tosi vähäistä tämä kuitenkin on ja toivon, että pysyykin sellaisena. Nyt vaan sitten pitää odotella ja kärvistellä. Neuvolaan on enää n. 3,5 viikkoa. JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti