tiistai 10. joulukuuta 2013

Voihan flunssa

Meillä on nyt töissä loppuvuoden kiireisin aika, ja kaikille riittää töitä ihan tarpeeksi. Ja mitä teen minä? No, olen tietysti kipeänä. On ollut ihanaa olla nämä kaksi työpäivää pienessä kuumeessa töissä, mutta nyt en oikeen ole kehdannut jättää työkavereita keskenäänkään selviämään. Muuten menee ihan hyvin, meillä tämä kolmas kiertokin alkaa lähestyä niitä tärkeitä päiviä. Toivottavasti nyt saataisiin tärppiä. Halujakin on onneksi riittänyt, jopa tästä flunssasta huolimatta.

Olimme viime viikonloppuna Tallinnan risteilyllä, josta varmaan toin tämän flunssankin tuliaisina. Kyseessä oli sellainen 22 tunnin risteily, ja ei voi kuin ihmetellä ihmisten biletystä näin pikkujouluaikaan. Etenkin jotkut miehet olivat erityisen aggressiivisia mahdollisen panokumppanin metsästämisessä. Tuntui siltä, että mihinkään ei voinut mennä ilman, että joku humalainen oli ehdottelemassa. Tanssilattiallakin meidän kolmen naisen seurueen ympärille ilmestyi välittömäsi kolme sinnikästä liehittelijää, eikä siellä sitten viihdytty kovin pitkään. Yksi mies ei millään meinannut uskoa, vaikka minun mieheni oli siinä vieressä, että en ole nyt lähtemässä hänen matkaansa.

Kaikesta huolimatta reissu oli ihan mukava, pääsimme käymään Tallinnassa, ja sain vähän ostettua itselle kivoja juttuja ja yhdelle kaverillekin lahjan. Nukkumispuoli onnistui tosin vähän huonosti, koska meidän käytävällä monien hyttien ovet olivat auki, ja ihmiset käytävillä juhlimassa aamuun saakka. Onneksi kotona odotti oma sänky ja autuas hiljaisuus.

Joulun tekeminen on kaikesta kiireestä johtuen jäänyt vähälle, eikä meidän asunnossa ole vielä yhtäkään joulukoristetta. Ajattelin kuitenkin ottaa vahingon takaisin huomenna, kun pääsen vihdoin viettämään vapaapäivää kotona. Nyt pitäisi kuitenkin levätä, joten ihan hirveästi ohjelmaa en uskalla huomiselle suunnitella. Mennään oman voinnin mukaan siis. Nyt kuitenkin lähden lepäämään, olkoon teidän laivareissunne mukavampia kuin minun! Loppuun vielä kuva Tallinnasta laivan lähtiessä satamasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti