torstai 26. joulukuuta 2013

Jännittääää!

Tiedän, että lupasin tulla takaisin uutisten kanssa, mutta nyt vaan jännittää niin paljon, että en voi olla purkautumatta täällä. Mulla on nimittäin ollut kohta viikon ajan ihan ihmeellistä alavatsakipuilua, ja olen kokoajan odottanut, koska ne menkat alkavat. Mutta ne eivät ole alkaneet! Tämän lisäksi mun tissit ovat olleet kipeät ja yskiessä on myös tullut repäisykipuja. Yleensä en kärsi kuukautiskivuista muuten kuin kuukautisten aikana tai sitten ihan samana päivänä, kun ne alkavat. Siksi olen tästä kipuilusta lievästi innoissani. Tiputaan sitten kunnolla, jos ne menkat alkavat!

Eniveis, huomenna aamulla aion tehdä testin, jos menkat eivät yön aikana ole alkaneet. Huomenna on vasta virallisesti kuukautisten alkamispäivä, mutta olot ovat nyt sellaiset, että en jaksa odotella menkkojen monen päivän poissaoloa, vaan haluan selvittää, saanko nyt edes haamua tikkuun. Tämä on btw mun eka raskaustesti tämän yrityksen aikana, joten hieman jännittää nyt. Saa nähdä, millainen päivä huomenna on töissä, jos plussa pärähtää tiskiin.

Menen kohta sänkyyn, mutta saa nähdä kuinka paljon saan tänä yönä nukuttua. Huomenna palaan kuitenkin jossain vaiheessa asiaan. Wish me luck!

4 kommenttia: