maanantai 16. joulukuuta 2013

Lahjoista

Joulu se tulla jolkottaa kovaa vauhtia, ja meikäläisellä alkaa tulla kiire lahjojen kanssa! Lahjat on onneksi paria poikkeusta varten aika hyvin suunniteltu, nyt vaan tarvitsisi löytää ne kaupasta. Valitettavasti juuri sitä juttua, minkä olet ajatellut ostaa, ei välttämättä löydykään enää kaupoista, tai sen löytäminen voi olla työn ja tuskan takana.

Itse lähdin tänään ostoksille kotikaupunkimme keskustaan ja sain saaliikseni yhden vaivaisen kirjan. Tarkoituksena oli kuitenkin ostaa vaikka mitä, mutta juuri niitä juttuja ei niistä kaupoista valitettavasti löytynyt. Noh, huomenna matka käy kohti naapurikunnan isompaa ostoskeskusta, josta toivottavasti löytyy edes osa noista jutuista.

Minusta lahjojen ostaminen on ihanaa, etenkin kun tietää mitä on ostamassa. Tai vaihtoehtoisesti silloin, kun rahaa ei tarvitse miettiä. Tiedän esimerkiksi yhden tosi kivan lahjaidean yhdelle kaverilleni, mutta se menee valitettavasti reippaasti yli lahjabudjetistani, joten joudun hylkäämään sen ja keksimään tälle kaverilleni jotain kukkaroystävällisempää.

Kuitenkin varsinainen huippukohta lahjojen kanssa puljatessa on niiden paketointi. Rakastan paketointia, ja voisin varojen niin suodessa panostaa tähän vielä paljon, paljon enemmänkin. Nykyisellään kuitenkin riittää, että saan paketoida muutaman lahjan ihan kaupan paperiin ja väkertää rusetit omin pikku kätösin.

Tänä vuonna minun lahjapakettini ovat varsin yksinkertaiseen paperiin käärittyjä, sillä päädyin ihan perus-ruskeaan ja painokuvioituun pakkauspaperiin joita sitten koristan erilaisilla nauhoilla. Lisäksi printtasin täältä lahjoihin nimilaput. Loppuun vielä kuva tämän vuoden paketoinneista.

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania paketteja! Itselle tuo paketointi on kaikkein hankalinta ja ärsyttävintä, mies sanookin, että näyttää välillä, että joku lapsi olisi ollut paketoimassa... :D Mutta ihanaa, että jaksaa panostaa myös siihen paketin ulkonäköön, eikä pelkästään sisältöön.

  Sinulle on haaste blogissani! http://ja-han-sai-nimen-aiti.blogspot.fi/2013/12/11-asiaa-minusta-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Joo, mä voisin vaikka ostaa niitä lahjoja ihan siitä ilosta, että ne saa paketoida. :D

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa! :)
  Minäkin rakastan lahjojen paketointia. Vaikka olen lapsuuden jälkeen tykännyt siirtyä koristeissa ja muissa enemmän maanläheisiin sävyihin, niin paketeissa tykkään edelleen väristä. Toi sun pakettis tosin on todella kaunis. Mutta paketointia enemmän tykkään ostaa niitä lahjoja! Minä taas pidän eniten justiinsa siitä kaupoissa kiertelystä, ihmettelystä ja lahjojen pohtimisesta. Jotakin tiedän aina etukäteen, ennen ostamista, mutta suurin osa lahjoista putkahtaa mieleeni, kun kiertelen ja ihmettelen.

  Ihanaa joulunaikaa ja riemukasta joulua! :)

  VastaaPoista