perjantai 15. elokuuta 2014

Isyyspakkaus

Sain tänään vihdoin valmiiksi ja annettua miehelleni isyyspakkauksen! Isyyspakkauksen kokoaminen on jäänyt vähän viimetinkaan, koska mulla on ollut sen kokoamiselle niin vähän aikaa ja jaksamista. Nyt miehen loman loputtua päätin kuitenkin ottaa itseä niskasta kiinni ja koota tulevalle isukille pakkauksen. Tämä viikko onkin sitten mennyt lähinnä kaupoissa kiertelyssä ja tarvikkeiden metsästyksessä. Mies oli kuin olikin oikein otettu saamastaan pakkauksesta, vaikka monet niistä jutuista olisi tullut ostettua ihan muuten vaankin vauvalle.Väkersin pakkausta varten myös Kela-kirjeen, jonka annoin miehelle. Hän ei meinannut aluksi tajuta ollenkaan, että minä olen koostanut pakkauksen, eikä Kela. :D

Tässä siis kuvia pakkauksen sisällöstä:


Tuo Isin poika-body on muuten (kuten varmaan huomaa) itse tehty. Yökkärin huomasin sattumalta H&M:llä ja olihan se pakko ostaa tähän pakkaukseen kun yöpukuja on meillä muutenkin aika vähän tullut hommattua.
Isin selviytymispakkauksesta tulee hyvin esille meidän isännän mieltymykset: tummapaahtoinen kahvi, viski ja salmiakki. :D

Kääräisin tavarat seuraavanlaisiin paketteihin, joihin laitoin vielä erikseen tekstit siitä, mihin käyttötarkoitukset tavarat ovat.


Koko komeuden pakkasin muutosta ylijääneeseen laatikkoon.


Paketissa oli mukana myös Vapaudu vaipanvaihdosta-, Vapaailta- ja Hieronta-lahjakortit jotka unohdin kuvata.

6 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet jaksanut kasata! Kivoja juttuja! :) :) Täällä kans paketti mietteissä... isänpäivänä ajattelin sitten antaa :P

  VastaaPoista
 2. Hienon paketin olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Aika nopeastihan tuon sai kasaan nyt, kun on itse lomalla ja mies töissä, niin pääsi ihan vapaasti väkertämään tuota mieheltä salassa. Isänpäivä olis kyllä ollut ihan mahtava paketin antopäivä, mutta ei oikein meidän aikataululle sopiva. :D

  VastaaPoista
 4. Voikuinka ihana pakkaus! :) Mäkin tein meidän isimiehelle pakkauksen. En enää muista väkersinkö siitä blogiin juttua, saatoin unohtaa mutta siellä oli kaikenlaista! Kyllä täällä ainakin isimies osasi arvostaa :)

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa lukemassa kuulumisia! Olikin useampi postaus luettavana. Tosi upeen isyyspakkauksen olet kasannut ja nähnyt kovasti vaivaa. Ei ihme, että tuleva isä tykkäsi. Tuo kirahviyökkäri on huikea! :)

  Aiemmassa postauksessa puhuit tuosta elämänmuutoksesta, äitiydestä ja vauvan hoitamisesta. Itse olen ollut tosi luottavaisin mielin, että neuvolasta kyllä kerrotaan kaikki oleellinen ja muuten luotan omaan osaamiseen, vaikken tiedäkään läheskään kaikkea. Nyt viime aikoina on kuitenkin tullut niitä pohdintoja, että apua meitä on oikeasti kohta kolme ja sitä yhtä on hoidettava varsinkin alkuun ihan koko ajan ja se on ajatuksena aika hurja! Odotan kuitenkin jo innolla sitä aikaa, että saadaan vauva syliimme. Pelkään, että tämä menee itsellä reippaasti yliajalle, toivoisin todella, että pikkuinen syntyy lasketun ajan tienoilla.

  Ja ihanat baby showerit. Hurjan näköstä limua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tuossa onkin, että vaikka tietää sen, että apua ja tukea saa kyllä tarvittaessa, niin kyllä se vastuu toisesta ihmisestä hieman pelottaa. Mutta eiköhän tässä pärjätä. Täytyy vaan koittaa tehdä parhaansa, niin eiköhän sillä mennä jo tosi pitkälle. Lapsia synnytetään kuitenkin jatkuvasti kaikenlaisiin oloihin ja Suomi on kuitenkin lapselle yksi maailman parhaista paikoista syntyä ja kasvaa, kun täällä seurataan niin tiiviisti lapsen kasvua ja kehitystä.

   Poista