sunnuntai 10. elokuuta 2014

Babyshower-kutsut

Nyt on muutto saatu suurin piirtein kasaan ja tavaratkin ovat löytäneet paikkansa, vaikka välillä tulikin vähän epätoivoinen olo noiden kanssa. Eilen mulla oli parhaiden ystävien järkkäämät Babyshower-kutsut! Vaikka paikalle ei päässytkään kuin puolet kutsutuista, meillä oli silti hauskaa, ja mun hyvä ystävä oli kehittänyt myös hauskaa ohjelmaa kutsuille. Tässä niistä muutamia kuvia:


Juhlajuomana oli tietysti poikateemaan sopivasti sinistä mustikkalimpparia. Toi maistui yllättävän hyvälle, vaikka alkutuoksut olivatkin hieman imelät.


Juhlissa tarjottiin suolaisina kinkku-paprikapiirakkaa ja sipsejä sekä makeina pätkismuffinsseja ja sinisellä (tietysti) kiilteellä varustettua valkosuklaajuustokakkua. Ja toki myös karkkeja, namnam! Neuvolan diabetesohjeet voisivat olla toista mieltä, mutta jos sitä joskus pitää poikkeuspäivän, niin eipä se vauvaa vie turmion teille (toivottavasti).


Pääsin myös maistelemaan vauvanruokia. Onneksi babyshowereiden järjestäjät olivat ottaneet juhlakalun makuaistin huomioon ja tarjosivat vain siedettävän makuisia hedelmä ja marjasoseita.


Lopuksi vielä vauvan saamat lahjat. Yksi ystäväni oli jopa tilannut jostain ulkomailta vauvalle oikealla näkyvän Totoro-aiheisen bodyn, kun olin juuri etinyt harmitella, että lapsille suunnattua Totoro-kamaa ei oikein täältä saa.

Juhlat olivat siis kivat, vaikka pieni sokeriähky ehtikin iskeä. Juhlien ohjelmassa kirjoitettiin muun muassa vauvalle kortit, jotka hän saa 18-vuotiaana. Saa nähdä osaanko pitää nuo tallessa niin pitkään. Ja muistanko antaa ne sitten kun on sen aika. :D

Ystäväni kirjoittivat minulle myös Babyshower ystäväkirjasivut, jotka ajattelin laittaa albumiin, jonka kokoan tästä odotuksesta. Kaiken kaikkiaan oli kiva, kun kaverini järjestivät mun kotona juhlat niin, että itse ei tarvinnut stressata järjestelyistä tms. jutuista. Seuraavat juhlat ovatkin sitten varmaankin tuparit, jos ehdimme ne järjestää ennen kuin vauva tulee.

Sen verran muuten yleisistä kuulumisista, että perjantaina oli tosiaan se neuvolalääkäri ja mitään ei ilmeisesti ollut tapahtunut kohdunsuulla. Eli eiköhän tässä aika turvassa olla vielä. Vauva on kumminkin nyt jo aika alhaalla, joten ihan 40. viikon loppuun ei välttämättä päästä. Aika huisia!

3 kommenttia:

 1. En halua masentaa, mutta meilläkin vauva oli jo lähea laskeutuneena joskus vähän päälle rv 30.. Nut kuitenkin ollaan rv 41+3 eikä mitään tunnu tapahtuvan, kohdun tilannekin tällä hetkellä se että ollaan vähän auki mutta ei muuta..:/ huh tämä odottelu on ihan hirveää, tiistaina on onneksi yliaikakontrolli..

  Noh kaikki on yksilöllistä ja asiat voi edetä yhtäkkiä nopeastikin!:) Toivotaan että teillä tulee ihan lasketulla ajallaan tai ennenkin. Onneksi sentäs helteet rupevat olemaan ohitse ja syksy tulee kuvioihin!:) Tsemppiä loppuodotukseen!!:)

  VastaaPoista
 2. Joo, mä kanssa jälkikäteen mietin, että saattavat olla hieman optimistisia lääkärin puheet tuon aikaisen synnytyksen suhteen. Mua on kuitenkin supistellut aika paljonkin, eivätkä ne supparit ole tehneet mitään tuolla alakerrassa. Joten veikkaan, että tie siihen, että saan vauvan syliin tulee vielä olemaan pitkä ja raskas. Toisaalta äitini raskaudet ovat menneet korkeintaan päivän yli lasketun ajan ja pikkusiskoni syntyi jopa keskosen joskus 35. raskausviikolla. Joten jos perinnollisyydellä on tekemistä tämän asian suhteen, niin ehkä mullakin on toivoa sen suhteen, ettei tarvitsisi odotella ainakaan kovin pitkään yli tuon lasketun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivotaan todella, että pikkuinen tulisi lasketun ajankohdan tienoilla! :) Onhan niitäkin jotka ovat jo aikaisilla viikoilla auki ja kaikkea mutta menevät silti yli, ei sitä voi ikinä tietää!:) Masuasukki voi yllättää ja tulee varmasti kun on oikea hetki!;)

   Poista