torstai 27. helmikuuta 2014

Hidastakin hitaampi viikko

Nyt ollaan raskaudessa jo viikoilla 11+4 oman ajanlaskun mukaan. Voisi siis kuvitella, että aika alkaisi kulua nopeammin nyt, kun pahoinvoinnissakin pahin vaihe on jo takanapäin. Näin ei kuitenkaan ole ollut tällä viikolla, sillä koko viikon olen odottanut vain yhtä päivää. Nimittäin huomenna pääsen VIHDOIN näkemään Papuusin ekan kerran nt-ultrassa. Ei varmaan tarvitse sanoa erikseen, mutta jännittää ihan hirveästi! Toisaalta pääsen näkemään, onko siellä ylipäätään ketään. Jos on, lyökö sillä sydän ja vastaako sen koko viikkoja. Ja toisaalta se nt-ultran varsinainen tarkoitus, eli onko sillä niskaturvotusta ja ovatko seerumiseulat ok.

Olen jo varmuuden varalta katsonut tietoja istukkabiopsiasta ja lapsivesipunktiosta, jos jotain huolestuttavaa ilmenisi. Molemmissa operaatioissa on pieni keskenmenoriski, mutta olen sen valmis ottamaan, jos jotain hälyttävää ilmenisi. Mutta toivotaan että mitään ei ilmene.

Toinen hidastusta aiheuttava tekijä on se, että olen päättänyt olla ostelematta mitään pienelle, ennen kuin tuo nt-ultra on koettu. Sormet jo syyhyävät aika kovasti päästä penkomaan lastenvaatekirppareita, joten saisi tulla tuo huominen jo!

Ensi viikolla onkin sitten tiedossa vähän lomailua kylpylässä ja muuta kivaa toimintaa, joten sen pitäisi kulua tätä viikkoa vauhdikkaammin.

Ps. Uusi äitiyspakkaus julkistettiin tiistaina, kuten varmaan monet olette jo huomanneet. Täytyy sanoa, että tykkään enemmän kuin edellisestä! Vaikka onhan tämä tas vähän poikavärinen (miksi ei koskaan voi olla vaikka liilaa tai kirkkaan punaista? Kyllä nekin sopivat pojalle), niin ei haittaa. Jos minä voin naisena käyttää sinisiä vaatteita, miksi tyttölapseni ei voisi?

Pps. Ultrakuulumisia ehkä viikonloppuna, mutta luultavasti vasta sen jälkeen. Olemme nimittäin reissussa viikonlopun yli. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti