torstai 28. heinäkuuta 2016

Back to business

Olen jo pitkään halunnut herättää blogini henkiin 1,5 vuoden (!) hiljaiselon jälkeen, mutta en ole oikein löytänyt oikeanlaista kulmaa kirjoittamiselle. Lapsiarjesta kirjoittaminen ei ole tuntunut luontevalta, koska haluan suojella lapseni identiteettiä sosiaalisessa mediassa ainakin niin pitkään kunnes hän itse on kykeneväinen päättämään osallistumisestaan. Koin, että anonyymeihin juttuihin lapsen kehityksestä ei vaan saa tarpeeksi nitä persoonallisuutta, jota kaipaan omaan blogiini. Viime aikoina olen kuitenkin viritellyt mielessäni ajatusta enemmän lifestyleen taipuvasta blogista, jonka pääpaino olisikin resepteissä, diy-ohjeissa ja arjen menossa. Toki olen yhä myös pienen lapsen äiti, joten myös tämä tulee näkymään sisällöissä.

Jos tämän blogin vanhoista lukijoista on enää kukaan kuulolla, toivotan teidät takaisin mukaan matkaan ja toivottavasti siis tällainen suunnanmuutos on muutos parempaan päin. Lähipäivinä siis luvassa postausta ainakin diy-kehysten tuunaamisesta, meidän perheen kesämeiningeistä ynnä muuta mukavaa. Pysykäähän siis kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla susta! Jään seurailemaan :) (Jatkoin itsekin bloggausta jossain vaiheessa (emmikoni.blospot.fi), mutta aikalailla sekin tässä hiipuu...)
  T.Annim / ent. Emmiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sun blogi on ollut mun lukulistalla ja ihan mielelläni seurailen, kun meillä on melko samanikäiset lapset. Oma kommentointi on vaan tosi surkeaa, pitäisi siinäkin ryhdistäytyä. Kiva kun päätit jättää terveiset! :)

   Poista