lauantai 21. helmikuuta 2015

Sohvan hankintaa

Kävimme tänään koko perheen voimalla hieman katselemassa löytyisikö meille kenties uutta sohvaa. Vanha sohva on jo erittäin aikansa elänyt ja kertaalleen ritsahtanut käsinojan ja ja istuinosan taitteesta. Kaipaamme siis todellakin uutta olohuoneen täyttäjää. Sohvalle meillä on muutama kriteeri. Ensinnäkin sen pitää olla sellaista kangasta, että pienet puklut ja tahrat eivät kovin helposti näy. Lisäksi pinnan tulisi olla helposti puhdistettava. Tykkään kuitenkin imettää ja joskus syödäkin sohvalla, joten sohva on kaikenlaisten tahrojen danger zonessa.

Toisekseen olemme ostamassa nimenomaan vuodesohvaa. Meillä käy välillä yövieraita, ja olisi kiva saada heidät majoitettua jotenkin muutenkin kuin lattialle. Nykyiselle sohvallemme mahtuu nukkumaan hienosti yksi leveämpikin ihminen, mutta pariskunnalle tulee ahdasta.

Käväisimme siis tänään Askon myymälässä, ja uskoisin, että voittaja on löytynyt. Meille kotiutuu siis kuvassa oleva Askon Carolina-vuodesohva.

Kankaaksi valitsin sellaisen vaaleanharmaan kitinvärisen kankaan (en siis kuvassa olevaa kangasta). Tuolla kankaalla on eläväinen pinta ja se vaikutti myös helppohoitoiselta. Täydellinen pukluntorjuntaan siis. Kyseessä on myös erittäin pitkään Askon valikoimissa ollut sohva, joten tyytyväisiä asiakaskokemuksiakin tuntuu löytyvän.

Alun perin en ollut kovin innoissani noista irtotyynyistä selkänojassa ja istuimessa, mutta tällä kertaa käytännöllisyys ajaa ulkonäön edelle; kiinteitä kankaita kun ei niin vaan puhdistetakaan pesukoneessa.

Mitäs mieltä olette? Onko jollain lukijallani mahdollisesti kokemuksia Carolinasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti