perjantai 11. heinäkuuta 2014

Blogimorkkis ja kesäfiiliksiä

Koen hirveää blogimorkkista, koska en ole kauheasti ehtinyt tänne päivittelemään kuulumisiani. Nyt maanantaina on kuitenkin mun vika työpäivä, joten ehkä tämä blogi tästä piristyy. Kovasti on kuitenkin tapahtunut, ja niistä tässä pikainen katsaus:

1. Me saatiin uusi kämppä! Olemme siis aikamme metsästäneet uutta asuntoa, johon tuleva kolmas perheenjäsenemme mahtuisi paremmin uusien kamojensa kanssa. Nyt löysimme vihdoin sopivan kolmion, johon muutamme tämän kuun lopussa. Olen supertäpinöissäni siitä, että vihdoin pääsen oikeasti laittamaan lapselle huonetta kuntoon! Ja uusi asunto tuo myös tullessaan yhden erittäin toivotun uuden kodinkoneen, nimittäin astianpesukoneen. I'm so happy! :D

2. Edellisessä neuvolassa (30.6) sf-mitta, eli kohdunpohjan korkeus, ei ollut mittauksen perusteella kasvanut tarpeeksi. Mun kohtu on kasvanut jo muutenkin alakäyrän tuntumassa, joten huolestuttavan mittaustuloksen vuoksi, mulle annettiin  hieman aikaisempin aika kuin olisi tarvinnut. Normaalisti meidän neuvolassa näillä viikoilla (30-36) käydään vaan kolmen viikon välein neuvolassa, mutta nyt mulle varattiin aika jo vajaan kahden viikon päähän. Kävin siis neuvolassa tänään, ja kohtu oli kuin olikin pompsahtanut takaisin omalle tutulle käyrälleen. Luultavasti kyseessä oli siis mittavirhe. Vauva on hyvin aktiivinen ja nytkin vaihteli asentoa paljon hoitajan kopeloidessa mahaa. Joten tuon luotettavan sf-mitan ottaminen ei aina ole kovin helppoa, kun vauvat on eri asennoissa riippuen mittahetkestä.

3. Mun työt tuolla toisella paikkakunnalla loppuvat nyt ensi viikon maanantaina ja sitten pääsen vihdoin kesän viettoon. Mulle jää 3 viikkoa työttömyyttä tähän väliin, ennen kun äitiysloma alkaa, mutta eipä se haittaa. Sen verran huonosti on ajatukset enää työnteossa, että jään mielelläni kotiin valmistautumaan lapsen tuloon, etenkin kun sitä valmistautumista on ehtinyt tehdä erittäin huonosti. Tuntuu, että kaikki viikonloput on vaan mennyt erilaisten asioiden järjetelyssä, eikä vauvan tuloon ole ehtinyt valmistautua yhtään (en esim. ole ehtinyt pestä yhtään vauvan vaatteita tai miettiä mitä kaikkea muuta pientä tarviketta ynnä muuta me mahdetaan tarvita sitten kun vauva tulee). Tosin, onhan tässä vielä aikaa vajaat pari kuukautta siihen laskettuun aikaan, mutta olishan se kiva olla ajoissa näiden asioiden kanssa, kun vauvan syntymähetkestä tai omasta loppuviikkojen voinnista ei voi olla koskaan varma.

4. Kesän suunnitelmista sen verran, että tämä viikonloppu sujuu leppoisasti kesäkaupunki Naantalissa. Ehkä jopa uskaltaudun heittämään talviturkin mereen. Hrrrr. Ensi viikolla sitten pakkaillaan tiiviisti ja sitten lähdetäänkin viikoksi mökkeilemään. Onneksi vuokraamamme mökki on tässä vaan muutaman kymmenen kilometrin päässä, eli kovin pitkää ajomatkaa ei ole tiedossa ja hätätapauksessa pääsee helposti käymään kotona tai sairaalassa. (Toivotaan kuitenkin ettei tällaista tarvetta tule.) Sen jälkeen vielä viimeiset pakkailut ja muutto! 1.8. pitäisi sitten olla uusi koti jo jokseenkin kunnossa ja vanha luovutettu. Saa siis nähdä, kuinka paljon tässä ehdin blogia päivitellä, mutta viimneistään elokuussa sitten vilkastuu. Postausideoita olisi kyllä, mutta aina tuntuu olevan jotain (muka) tärkeämpää tekemistä.

5. Loppuun vielä masukuva. Tämänkin piti tulla jo joskus kauan aikaa sitten, mutta sain aikaiseksi ottaa tämän vasta viime viikonloppuna. Enkä sitten kuitenkaan saanut sitä julkaistua heti -.- Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan! Eli tässä raskausmasu rv 30+5 kera parin muuttolaatikon ja tyhjän kirjahyllyn:

Tämän möhömahakuvan myötä hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

Primrose & Papuusi 31+4

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla pitkästä aikaa teidän kuulumisia :) Ihana masu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässähän tämä pallukka kokoajan kasvaa. Kuulumisia lisää taas piakkoin. :)

   Poista
 2. Kaunis masu sulla! Eksyin vasta sun blogiin, mutta oikein hyvää loppuodotusta!

  VastaaPoista