torstai 24. heinäkuuta 2014

Murphyn lain vastakohta

Kaikkihan tietävät sen fiiliksen, kun tuntuu siltä, että kaikki, mikä vaan voi mennä pieleen, menee pieleen. Noh, meidän lomajärjestelyissä tapahtui juuri tämän vastakohta. Mietiskelin jo alkukesänä, että kuinkahan mökkilomamme käy, kun on niin surkeat kesäkelit. Nyt kuitenkin sattui niin, että kesän ainakin tähän saakka kovimmat helteet osuivat juuri tälle viikolle, kun olimme vuokranneet mökin. Helteet voivat kuitenkin olla tukalia raskaana oleville. Voitte siis kuvitella, että olen ollut aika kiitollinen siitä, että vuokraamassamme mökissä sattui olemaan viilentävän järvenrannan lisäksi myös ilmalämpöpumppu. Kun siis tänäänkin ulkomittari on varjossa huidellut pahimmillaan 32 asteen lämpötiloissa, on sisällä ollut numerot toisinpäin. Ihanaa!

Ensi viikolla onkin tiedossa muuttohommia, joten toivotaan, ettei helteet jatku ihan näin intensiivisenä. Onneksi saimme kuitenkin kuulla, että saamme halutessamme pitää vanhan kämppämme avaimia muutaman päivän yliaikaa, kun seuraavat vuokralaiset ovat tulossa siihen vasta syyskuun alusta. Siispä muutolle on ruhtinaallisesti aikaa, ja saan levätä tarpeen mukaan. Muutoin voisin kuvitella, että muutto, heinäkuun helteet ja 35. raskausviikko eivät olisi se kaikkein otollisin yhdistelmä.

Olo on siis ollut varsin siedettävä tällä viikolla, ottaen huomioon vallitsevat sääolosuhteet. Uiminen on ollut tosi virkistävää ja juuri sopivaa liikuntaa tässä vaiheessa. Valitettavasti raskausdiabetesdieetti on kokenut hieman takapakkia kaiken maailman mökkiherkkujen vuoksi, mutta aion vakaasti ryhdistäytyä jälleen elokuun koittaessa. Tämä breikki tähän väliin oli kyllä tosi hyvä juttu, sillä viime viikon muuttopakkauksissa väsyin kyllä aika pahasti, joten on nyt hyvä, että heti perään ei tarvinnut tehdä itse varsinaista muuttoa. Nyt, kun akut on taas ladattu, niin on energiaa sitten muuttaakin.

Palaan siis asiaan jälleen muuton jälkeen, varmaankin ensi viikonloppuna. Nyt toivottelen hyvää viikonloppua kaikille. Itsellä on tiedossa vielä viimeinen ilta täällä mökillä ja viikonloppuna vielä muuttopakkauksen viimeistelyt ja serkkujen treffailua.

Loppuun vielä kuva söpöstä sorsaperheestä, joka tuli auringonottoamme sulostuttamaan.
 

Mökkiterveisin,
Primrose & Papuusi 33+3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti