keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Matkajännitystä ja kiirettä

Haluan ihan ensiksi pahoitella tätä järkyttävän pitkää postaustaukoa! Minulla on töissä tällä hetkellä aivan järkyttävä kiire osittain siksi, että jään nyt 1,5 viikon lomalle, jonka aikana teemme reissun Keski-Eurooppaan. Jee! Nyt on siis ollut kiirettä niin töissä kuin yksityiselämässä, joten blogi on jäänyt vähän vähemmille ajatuksille. Uskoisin, että tästä kuitenkin vielä vilkastutaan.

Lähtö matkaan on siis huomenna ja kaikki järjestelyt ovat jääneet hieman viimetippaan. Perus hotellit ja lennot olen toki varannut jo aikaisemmin, mutta itse reissun suunnittelu on ollut vähän huonoimmilla kantimilla kuin yleensä. Minähän siis olen normaalisti juuri sellainen täyden aikataulun suunnittelija, joka on loman jälkeen väsyneempi kuin ennen lomaa. :D Ehkä nyt kuitenkin on ollut syytäkin ottaa tuon loman kanssa vähän iisimmin ja yrittää myös ihan oikeasti rentoutua ja nauttia maisemista.

Vauva on voinut ihan hyvin ja sen liikkeitä tuntee jo myös muualla kuin tuolla virtsarakon päällä. Vielä mies ei ole niitä kuitenkaan tuntenut. Epäilen, että istukka kuitenkin vaimentaa ihon läpi tulevia iskuja niin, että vain minä sisälläni tunnen ne. Toivottavasti kuitenkin hänkin pääsee pian kokemaan noi liikkeet.

Pahin raskauteen liittyvä ongelma tällä hetkellä on minun vasemman jalan iskiashermoni. Kuten olen maininnutkin, asun siis vanhemmillani nyt viikot töiden takia. Joudun heillä nukkumaan ihan perus vaahtomuovipatjalla kovan sängyn päällä. Voin sanoa, että tämä ei suinkaan ole mikään paras mahdollinen järjestely tämän selän kannalta. Olin viime viikonlopun kotona, ja kuin ihmeen kaupalla selkä- ja lonkkakivut olivat ihan minimaalisia. Nyt kun olen taas pari yötä nukkunut tuolla kovan onnen vuoteella, on oloni selän ja ja jalan osalta kurjempi kuin koskaan. Viime yönä melkein huusin tuskasta, kun täytyi nousta yöllä pissalle, enkä pystynyt kunnolla nukkumaan vasemmalla kyljellä. Pelkään sitä, että en enää oikeasti pysty nukkumaan tuolla sängyllä raskauden loppuvaiheessa. Ja asiaa ei myöskään helpota nämä ylipitkät työpäivät, joita nyt olen joutunut tekemään. Onneksi myös appivanhempani asuvat samalla paikkakunnalla, joten pääsen tarvittaessa myös heidän joustinpatjalla varustetun vierassänkynsä huomaan. Ei se ihan oman kodin vyöhykejousitettua sänkyä korvaa, mutta on aika paljon parempi vaihtoehto kuin tuo vaahtomuovi. Onneksi vielä päivisin pärjään tämän jalan kanssa ihan hyvin, mutta olisi se ihan kiva saada nukuttuakin ilman, että joka kyljenkääntö tuottaa tuskan parahduksen.

Huomenna aamulla siis lähtee kone kohti Frankfurtia, can't wait! Ja mahtavaa toukokuun loppuolta kaikille, lupaan palata asiaan taas kesäkuun alussa, kun on seuraava neuvola ja on kotiuduttu tuolta reissusta.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä iskiasvaivoihin! Milläs viikolla menetkään nyt? :) Niin ja aivan ihanaa matkaa, nauti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään alkoi jo 27. viikko, joten kyllä aika tässä ihan rientää. :) Ja kiitos, loma tuli kyllä tarpeeseen!

      Poista